Sunt mereu în căutare de aparate electrocasnice cu tehnologie inovatoare, gadgeturi şi tot felul de ustensile care să îmi uşureze munca în bucătărie, pentru a economisi timp semnificativ şi pentru a face totul mai plăcut şi mai relaxant. Aşa că am fost foarte încântată când cei de la Philips mi-au adus pentru testare blenderul Philips cu tehnologie avansată de mixare.

Philips prezintă produsul ca fiind un aparat cu o putere de 1400 W si 35.000 rpm pentru rezultate fine şi rapide, cu o performanţă de procesare cu 50 % mai fină. Datorită tehnologiei de mixare în vid, smoothie-urile rămân proaspete pe parcursul zilei, ajută la mai buna conservare a nutrienţilor şi previne oxidarea acestora.

După câteva săptămâni de testat, pot spune că mă declar multumită. Blenderul este solid şi bine finisat, are un design elegant cu o putere mare de mărunţire, dar în acelaşi timp este silenţios ceea ce-mi place şi mai mult. Se curaţă şi se demontează uşor. Folosesc blenderul pentru smoothie-uri, supe, humus, pesto, înghetată, cocktail-uri, orice se poate mixa.

Legat de funcţia de mixare în vid, comparativ cu un blender de calitate inferioară pot spune că se vede o diferenţă clară. Nu pot spune nimic despre calitatea nutrienţilor, despre procesele oxidative care se desfăşoară la nivel chimic, dar referitor la aspect este vizil îmbunătaţit. Compoziţia rămâne cremoasă, nu sedimentează, gustul şi textura se pastrează timp îndelungat.

Unul dintre smoothie-urile mele preferate este cel cu spanac şi kiwi, datorită aportului de vitamină C şi  fier, fibre cât şi a altor nutrienţi esenţiali. Este accesibil în orice sezon, are un gust bun şi revigorant şi este slab caloric.

Am folosit:

  • Spanac (poţi alege salata, kale, brocoli sau orice altă verzitură)
  •  Kiwi
  •  Suc de portocale (orice suc de citrice, apă sau lapte vegetal)
  •  Banană
  • Seminţe de chia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *