Zdrovit a lansat pe piaţa, destul de recent un Lip Booster, produs cosmetic pe baza de acid hialuronic, disponibil numai în farmacii care promite să ofere volum şi contur buzelor.

M-am hotarat să-i dau o şansă, văzând entuziasmul cu care sunt întrebată deseori în farmacie. Lips-up se bucura de o reclamă bunicică, fiind destul de promovat în media si nu numai.

Zdrovit descrie produsul ca fiind un balsam de buze ce conferă volum şi defineşte conturul buzelor, pe baza unei compoziţii unice de acid hialuronic reticulat şi lipide responsabile de îngrijirea pielii, netezeşte textura buzelor, oferindu-le un plus de volum şi strălucire.

Balsamul vine în două culori, Rose si Marsala, preţul fiind în jur de 30-40 lei.

Eu descriu produsul ca fiind un luciu de buze care hidratează în acelaşi timp. Îmi place textura light pe care o are datorită acidului hialuronic, faptul că nu lipeşte buzele şi felul cum se comportă de la aplicare.

Despre faptul că mareşte buzele, conferă volum şi defineşte conturul buzelor n-aş putea spune că face ceva în sensul ăsta. Nu cred că există vreun produs cosmetic care aplicat extern să mărească pe termen lung buzele, pentru asta există chirurgia plastică.

Datorită componetelor uşor iritante, cum ar fi mentolul apare senzaţia de “pişcare” şi o uşoară inflamare , textura de gloss poate să ofere iluzia optică de mărire, de aici o usoara idee de un plus de volum.

Pentru mine nu este un produs to die for, dar nici un regret, per total consider că e un produs ok, mai ales în sezonul cald , datorita look-ului glossy şi light.

Râmâne la latitudinea fiecăreia, în funcţie de preferinţe, experienţe şi gusturi cum catalogaţi acest produs.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *