Autobronzantele sunt de departe cea mai bună alegere când ne dorim un bronz sănătos şi rapid. Cu cât acestea sunt mai naturale şi conţin mai puţine ingrediente cu atât mai bine.

 

Căutam de mult un autobronzant organic, un produs natural care să închida nuanţa pielii şi să ofere acel summer glow pe care mi-l doresc odată cu venirea verii. Când vine vorba de sezonul cald, unul dintre preferatele mele este untul de bacuri. Untul de bacuri este un produs natural, 100% organic, obţinut prin presarea la rece a seminţelor, fiind foarte popular in Brazilia.

Untul de bacuri închide nuanţa pielii şi acest lucru este vizibil de la prima aplicare, hidratează în profunzime, lăsând pielea catifelată şi elastică. Eu îl folosesc după duş sau imediat după epilat, calmează pielea fiind ideal pentru o piele sensibilă.

Datorită proprietătilor sale antiinflamatorii si antibacteriene este recomandat tenului acneic, calmează iritatiile si mâncarimile, si totodată previne si tratează vergeturile, redând fermitatea si elasticitatea pielii.

Ca oricare autobronzant poate păta hainele daca nu este total absorbit în piele, il folosesc cu atenţie când port haine albe.

Fiind un produs natural, extras din plante, are un miros uşor intepator, pământiu, dar odata ce a întrat în piele nu se mai simte.

Aţi încercat untul de bacuri, sau alte autobronzate organice? Daca da, let me know!

Wishing you a healthy & glowy summer!

 

 

3 thoughts on “Untul de bacuri – Autobronzant natural”

  1. Hey! Voiam sa te intreb cam cat dureaza pe corp autobronzantul, in cat timp termini borcanelul (pare micut) si de unde il poti achizitiona? Multumesc

  2. Hello! Autobronzantul dureaza pana la prima spalare, din pacate.. A costat in jur de 33 lei (100 ml1) si l-am cumparat de pe oleya.ro. Eu il folosesc doar pentru picioare, de 2-3 pe saptamana , imi ajunge cateva luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *